Добре дошли в нашия магазин!
Продукти

0

За нас

 
     Фобос е лидер в производството на автомобилни газови системи с повече от 20 години опит и в момента е една от най-големите компании в България за производство на газови инжекционни системи.
 

     Продуктите, предлагани от фирмaта се доставят в повече от 15 страни по целия свят. Износът представлява 65% от общия доход на дружеството. Продуктите на Фобос се продават в Сърбия, Гърция, Украйна, Румъния, Турция, Тайланд, Индия и др. Фирмата предлага безопасни, икономически ефективни и природосъобразни решения.

     Основната цел върху която се фокусира дружеството е:

     Удовлетвореност на клиентите чрез предоставяне на иновативни продукти с най-високо качество.

     Чрез електронния си магазин фирма Фобос предлага повече от 700 автогаз продукти.  Безспорното лидерство в областта на системите за алтернативно гориво за моторни превозни средства е резултат от богат опит, инженеринг и развитие на R&D дейност.

     Всички прототипи преминават пълната гама от лабораторни тестове, за да се извърши оценка на надеждността им в екстремни условия на околната среда. Тестовете включват: климатични, шок, вибрации, влага и корозия. Провеждат се аналогични тестове в реални условия на автомобили и след това готовото изделие се сертифицира по стандартите R67-01 и R110.

     Фирма Фобос разполага с мрежа от партньорски сервизи в цяла България, на които осигурява маркетинг, техническа поддръжка и професионално обучение.

     Дружеството стопанисва модерна производствена база и за да си осигури водеща позиция в рамките на отрасъла, непрекъснато обновява своите машини и оборудване. Това се осъществява с помощта на фирмени средства и съфинансиране от ЕС. 

     Производството се провежда в три основни производствени цеха:

  •  Електроника SMΤ
  •  Кабели снопове
  •  Механичен цех

     Инвестиционните проекти на фирма Фобос включват закупуване на допълнителни машини и изграждане на нови производствени мощности, което гарантира увеличаване на производствения дружеството и поддържане на високото качество на продукцията. Стратегията на фирма Фобос включва оптимално използване на пазарния потенциал както и интензивно развитие на дружеството в производството и продажбата на компоненти за пропан-бутан и метан.